Terug naar HOME / NL                   This page in English

Monitoring op afstand is tegenwoordig heel normaal. Wij leveren speciaal voor dit doel gebouwde camera’s waarmee u op afstand uw bad in de gaten kunt houden. Vooral tweede-huiseigenaren maken hier graag gebruik van. BSC Pool&Spa zorgt er natuurlijk gewoon tijdens uw afwezigheid voor dat uw pool helder en gezond blijft zodat u na aankomst meteen een zorgeloze duik kunt nemen.

Zelf maken wij gebruik van deze camera’s bij de commerciële baden bij resorts en hotels. Zo zien wij elke dag of het schoonmaakwerk naar behoren is uitgevoerd en of de waterkwaliteit in orde is. Bij deze baden wordt de kwaliteit elke dag gemeten, maar bij de visuele monitoring gaat het voornamelijk om algvorming. Bij bepaalde weersomstandigheden kan dit soms ineens het geval zijn maar door snelle actie kunnen wij zo’n afschuwelijk groen bad voorkomen. Ook zijn wij het direct als er vandalisme is gepleegd.

Dit camerasysteem heet BonViewer en is exclusief voor BSC Pool&Spa ontwikkeld. Wij zijn dus tevens de enige leverancier hiervan op Bonaire.

brillen.jpg