Terug naar HOME / NL                                    This page in English

Uw voordelen                  Onderhoud


BSC Pool&Spa heeft een groot deel van de commerciële zwembaden en jacuzzi’s op Bonaire gebouwd en/of in beheer. Een tiental commerciële baden is momenteel een Magnapool en ondernemers kiezen er in toenemende mate voor hun bestaande chloorsysteem om te laten bouwen naar een magnesiumsysteem.

Deze ontwikkeling gaat rap want steeds meer toeristen weten dat Bonaire een ‘magnesiumeiland’ aan het worden is en kiezen bewust voor een vakantieverblijf met een Magnapool vanwege de therapeutische effecten op hun gezondheid en welbevinden. Feeling good…

Wilt u een Magnapool laten bouwen of wilt u uw bestaande bad ombouwen tot een Magnapool, bel ons dan voor een afspraak.

 

BSC Pool&Spa

uw Voordelen

Uw voordelen van een commerciële Magnapool ten opzichte van een chloorbad:

Altijd helder en reukloos zwemwater;
Blije en ontspannen gasten;
U kunt er reclame mee maken; toeristen kiezen eerder voor uw accommodatie;
U kunt tot 65% op water- en energiekosten besparen; een Magnapool is dus ecologisch verantwoord;
U bespaart op onderhoudskosten.

BSC Pool&Spa

Onderhoud

BSC Pool&Spa onderhoudt uw bad professioneel. Zo heeft u altijd een prachtig helder en veilig zwembad en/of jacuzzi voor uw gasten zonder er zelf naar om te hoeven kijken.

Wij komen bij de grote en drukke baden dagelijks langs voor schoonmaak en het op peil houden van de waterkwaliteit. Bij de kleine baden kan dat een paar keer per week zijn. Wanneer er een probleem is, komen wij extra langs. U betaalt hiervoor een vast bedrag zodat u ook financieel weet waar u aan toe bent.

BSC Pool&Spa is de enige zwembadbouwer op Bonaire die met AquaBRIGHT werkt als pool finish. Dit systeem heeft veel voordelen ten opzichte van de oude pool coating. Een daarvan is dat het materiaal niet oplost in uw water zoals de oude coating dat wel (langzaam) doet. Hierdoor is uw water helderder. Een ander voordeel is dat de AquaBRIGHT pH-neutraal is waardoor u uw water beter in balans kunt houden. 

Zie de foto's van onze commerciële (Magna)pools in onze portfolio.

Bel of mail ons voor meer informatie of een offerte.

Hillside Apartments.

Hillside Apartments.