Terug naar HOME / NL                                        This page in English

Effecten              Uitproberen


Effecten

Magnesium heeft positieve invloed op uw gezondheid en welzijn door zijn sterke effecten op zowel lichaam als geest. Iedereen kan baat hebben wij zwemmen in een Magnapool maar vooral mensen met (chronische) zenuw-, spier- of huidproblemen hebben vaak een groot voordeel van magnesium. Het mineraal staat ook bekend om zijn positieve invloed op stress en depressie.

In magnesiumwater voelt u zich lichter dan in ander zwemwater. Alleen dit al zorgt voor een absoluut ‘feeling good…’. Niet voor niets wordt magnesium al duizenden jaren gebruikt in spa’s en massagetherapieën. 

Andere voordelen:
Anti rode ogen
Geen benauwdheid
Geen chloorlucht
Zacht voor huid en haar

De werking:
Ontspant de spieren
Ontgift het lichaam
Vermindert stress
Vermindert pijn

BSC Pool&Spa
Na een paar keer aqua joggen in een magnesiumbad hadden wij geen oogdruppels meer nodig. Voor mij alleen nog een Magnapool!
— Lizzy Zeeman, voormalig zweminstructeur

Uitproberen

Wilt u eerst eens een Magnapool uitproberen voordat u de beslissing neemt voor dit systeem, dan kunt u voor een proefduik terecht bij een aantal resorts op Bonaire die de switch naar een Magnapool al gemaakt hebben. Een daarvan is Hillside. Gewoonlijk betalen niet verblijvende bezoekers hier 5 dollar per persoon maar als u al met ons in gesprek bent over uw eigen zwembad, kunt u hier gratis een dagje zwemmen. Laat ons dan even weten dat u dit van plan bent.

 

Een andere manier om het heilzame effect van magnesium uit te proberen is met magnesiumolie. Pillen werken over het algemeen minder goed; het mineraal wordt beter opgenomen door de huid. De huid werkt hierbij als natuurlijk filter zodat overdoseren niet mogelijk is.

Deze magnesiumolie, met magnesium uit de bekende Zechsteinmijn in Groningen – dezelfde als in de Magnapools gaat -, kunt u kopen in onze winkel aan de Bulevar Julio A. Abraham 13a. Een fles van 200 ml. kost 20 dollar. U doet hier lang mee.

Wij vragen onze klanten en andere gebruikers van Magnapools en de magnesiumolie hun ervaringen met ons te delen via Facebook en Twitter. Deze worden doorgeplaatst op deze website onder Posts & Tweets. Wilt u liever niet in het openbaar reageren, stuur ons dan een email. Wij zijn benieuwd!

BSC Pool&Spa