BSC Pool&Spa

Wij verkopen de magnesiumolie van Ancient Minerals. De magnesium die hierin zit is afkomstig uit de bekende Zechsteinmijn in Groningen die wij ook gebruiken in onze Magnapools.

Ervaar de heilzame werking van magnesium met deze magnesiumolie:

  1. Ontspant de spieren
  2. Ontgift het lichaam
  3. Vermindert stress
  4. Vermindert pijn
  5. Heelt en verzacht de huid


Niet voor niets wordt magnesium al duizenden jaren gebruikt in spa’s en massagetherapieën.

U kunt dagelijks een groter deel van bijvoorbeeld de benen of de rug hiermee insmeren. Maar u kunt er ook voor kiezen alleen een pijnlijke spier te behandelen. Voor bijvoorbeeld een verkrampte nekspier is een of twee druppels al voldoende.

Magnesium & huid

Magnesiumolie is goed voor de huid. Deze wordt er zachter van, poriën vernauwen zich, vuil en dode huidschilfers komen los. Acne en rosacea verminderen en gebruikers melden zelfs dat rimpels erdoor minder diep worden. Voor dit laatste is overigens geen wetenschappelijk bewijs maar het valt te proberen!

Het advies is voor het slapen gaan een heel dun laagje magnesiumolie aan te brengen op de gezichtshuid. U heeft hier niet meer dan 1 spraytje voor nodig. Wanneer u ´s morgens uw gezicht wast met water merkt u het verschil: de magnesiumolie heeft gewerkt als een zachte scrub. Doordat de magnesium via uw huid in uw lichaam komt (was vooral uw handen niet na het aanbrengen), slaapt u nog lekkerder ook.

U kunt ook de olie alleen op de plekken aanbrengen die u wilt behandelen. Aangezien mensen met huidziekten zoals psoriasis baat hebben bij het zwemmen in een Magnapool, zouden zij ook baat kunnen hebben bij behandeling met magnesiumolie direct op de huid. Probeert u dit echter voorzichtig en op een klein gebied uit.

Wanneer u dit logo op het flesje Magnesiumolie ziet staan, weet u dat het echt hiervandaan komt!

Wanneer u dit logo op het flesje Magnesiumolie ziet staan, weet u dat het echt hiervandaan komt!

Nadat ik een paar avonden magnesiumolie op mijn gezicht had gesmeerd waren rode plekjes weg en was mijn huid gladder.
— Ella van Oostrom, klant

Smeer of spray de magnesiumolie niet op een beschadigde, open huid. Doordat de olie erg zout is, kan dit zeer pijnlijk zijn. Ook op de gezichtshuid prikt het licht, maar dat is in een paar minuten weg. Bevalt het u niet, wrijf de magnesiumolie dan weg met een natte doek. Het prikkende gevoel is dan meteen weg.

Het werkzame bestanddeel van magnesiumolie is magnesiumchloride. Deze is vermengd met water. Feitelijk is magnesiumolie geen olie maar een mengsel dat olieachtig aanvoelt. Naast de magnesiumolie verkopen wij ook magnesiumgel. Het werkzame bestanddeel is hetzelfde maar het mengsel is meer geconcentreerd. Op bijvoorbeeld een zere spier is 1 druppel hiervan al voldoende voor een ontspannend effect en minder pijn. U kunt er dus lang mee doen.

Magnesiumolie, sprayflacon, 200 ml: 20 dollar
Magnesiumgel, fles, 250 ml: 20 dollar

Volg voor toepassingen van Magnesiumolie onze Facebookpagina Magnesium Oil Bonaire.

Bon dia Frank. Even laten weten: ik ben erg bij met de magnesiumolie. Hier in Nederland heb ik veel last van de fibromyalgie. De olie verlicht mijn spieren, hierdoor heb ik wat minder pijn en slaap ik beter.
— Astrid Roedoe, klant