Terug naar HOME / NL                   This page in English

Het mooie van uw eigen zwembad laten bouwen is dat u het zo gek kunt maken als u wilt. Onderzoek alle opties en laat uw fantasie erop los om het ultieme feeling good te bereiken!

Bent u bijvoorbeeld een fervent sportzwemmer maar heeft u geen behoefte aan een bad van wedstrijdformaat? Dan kunt u een jetstream nemen. Door tegen de stroom in te zwemmen krijgt u uw beweging op een paar vierkante meter.

Wilt u graag water in uw tuin maar heeft u kleine kinderen? Dan is een splash pad een goede optie; geen bad met een zekere diepte maar een plateau waar waterstralen uit spuiten en waarop uw kleintjes veilig kunnen spelen. Benieuwd hoe zoiets eruit ziet? Neem een kijkje bij Delfins Beach Resort, Islander Bonaire of Plaza Resort Bonaire. Een splash pad kunnen wij ook in uw zwembad thuis bouwen.

Heeft u niet de ruimte of de middelen voor een zwembad van formaat? Kies dan voor een plunch pool; simpelweg een heel klein zwembad waarin u weliswaar geen baantjes kunt trekken maar wel kunt afkoelen en uw dagelijkse aqua training kunt doen.

Vooral als het zwembad op een helling komt te liggen of als u uitzicht hebt op zee is een infinitypool prachtig. Hierbij is de achterste wand zo laag dat het water er continu overheen stroomt. Uiteraard wordt dit opgevangen en via het filtersysteem terug naar de pool gebracht.

BSC Pool&Spa

Vindt u de rand van de infinitypool niet laag genoeg om te kunnen genieten van het uitzicht achter de pool? Dan is een glazen wand een schitterende optie.

Heel cool is ook muziek onder water. Wij installeren waterdichte geluidsboxen in de wand van de pool. Gaat u voor pop, of houdt u van klassieke muziek? Een voorbeeld hiervan vindt u in het zwembad van Divi Flamingo Resort, wat wij pas geleden helemaal gerenoveerd hebben. Ook bij het gloednieuwe Delfins Beach Resort hoort u muziek onder water.

Een zwembad (of een jacuzzi) is natuurlijk altijd te combineren met fonteinen en watervallen. Het geeft een weldadig gevoel als water met liters tegelijk neerkomt op uw hoofd of rug. Bovendien is het spetterende water heerlijk om naar te kijken en te luisteren. Probeer het eens uit bij Hillside Apartments!

Er zijn talloze andere opties. Leg uw wilde ideeën aan ons voor dan kijken wij samen wat allemaal mogelijk is.

BSC Pool&Spa is de enige zwembadbouwer op Bonaire die met AquaBRIGHT werkt als pool finish. Dit systeem heeft veel voordelen ten opzichte van de oude pool coating voor zowel nieuwe zwembaden als voor renovaties. Maar ook andere toepassingen zijn mogelijk. De splash pad en alles wat u daarop wilt hebben kan ermee bekleed worden, Er is een antislipvariant van AquaBRIGHT die heel heel geschikt voor is. Verder kunnen wij er bijvoorbeeld glijbanen en waterstroompjes mee maken.