Terug naar HOME / NL                       This page in English

BSC (Bouw Service Carribbean) levert al ruim 45 jaar kwaliteitsbouw op de eilanden, waarvan 30 jaar op Bonaire.. Nadat zwembaden en steeds groter stuk van de werkzaamheden werden, is in 1999 deze tak ondergebracht in BSC Pool&Spa. Het andere bedrijf, dat nu voornamelijk schilderwerk doet maar ook glas- en behangwerk, werd BSC Painting gedoopt.


BSC Pool&Spa heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Magnapools; een zwembadsysteem met magnesium in plaats van het traditionele chloor of zout. Steeds meer mensen kiezen hiervoor bij de aanleg van hun bad, maar ook steeds meer traditionele baden worden omgebouwd tot een Magnapool. Wij zijn de enige leverancier hiervan in het Caribisch gebied maar kunnen natuurlijk ook een chloor- of zoutbad voor u aanleggen.

Daarnaast zijn wij de enige zwembadbouwer op Bonaire die gebruik maakt van AquaBRIGHT; een thermisch plastische coating van het Amerikaanse merk EcoFINISH. Hiermee bouwen en renoveren we elk bad om tot een onderwaterparadijs. Onze AquaBRIGHT coating is high quality, zorgt voor langdurig schoon zwemwater, verweert niet en is perfect voor het tropische klimaat van Bonaire. Neem een kijkje op onze AquaBRIGHT pagina voor de 10 voordelen van deze topcoating!

Wij werken met professionele pooladviseurs. Uw vaste adviseur begeleidt u vanaf de eerste tot en met de laatste stap bij het realiseren van uw droom. Ook hebben wij een vast team van onderhoudsmensen die zorgen voor een continu helder en gezond bad en eventuele storingen of schades snel en netjes verhelpen. Excellente kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid maar daarnaast gaan wij voor het ‘feel good-gevoel’. Van leven op een tropisch eiland, of dat nu permanent of voor een paar weken is, verwacht u niets anders toch!

BSC Pool&Spa

De uitgangspunten van BSC

  • Persoonlijke samenwerking met en betrokkenheid bij onze klanten
  • Hoge kwaliteit van producten en langetermijn service
  • Betrokkenheid bij de maatschappij en de natuur van het prachtige eiland Bonaire

Onze missie

BSC Pool&Spa delivers Feeling Good by building excellent pools according to the personal desires of our clients on Bonaire. We are very much involved with them, as well as with the Bonairean society and environment as a whole. 

We deliver FEELING GOOD by building excellent pools.
— Part of mission statement BSC Pool&Spa
BSC Pool&Spa