Terug naar HOME / NL                     This page in English

Magnapool: zacht en gezond zwemwater met natuurlijke mineralen.
— BSC Pool&Spa

Een Magnapool is een zwembad waarvan de waterkwaliteit wordt geregeld door magnesium. U heeft dus geen chloor meer nodig. Magnesium is niet alleen beter voor het milieu maar ook veel prettiger voor de zwemmer. Hierdoor verovert de magnapool in rap temp de wereld en niet in de laatste plaats Bonaire!

De voordelen van magnesium:

  • Altijd helder zwemwater
  • Optimale waterkwaliteit
  • Milieuvriendelijk
  • Helende werking

Daarnaast is een Magnapool eco-vriendelijk omdat u bespaart op water en elektra.

BSC Pool&Spa

HELENDE WERKING

Magnesium staat al duizenden jaren bekend om zijn helende waarden en wordt behalve in zwembaden ook veel gebruikt in spa’s en massagetherapieën. Vooral mensen met (chronische) zenuwaandoeningen en spier- of huidproblemen hebben er baat bij. De opname via de huid werkt vele malen beter dan via pillen.

Magnesium ontspant de spieren, ontgift het lichaam en verlaagt stress en pijn. Zwemmers hebben geen last van rode ogen, ademhalingsproblemen en chloorlucht. Bovendien zorgt de magnesium voor een zachte huid en zacht haar.

Het systeem

Het zwemwater blijft schoon door de magnesium (die wordt gewonnen in de Zechstein-mijn in Groningen, Nederland). De magnapool-techniek is afkomstig uit Australië en heeft zijn waarde al bewezen.

Voor optimaal zwemwaterbeheer gebruiken wij een glasfilter en een geavanceerd pompsysteem. BSC Pool&Spa is specialist op het gebied van Magnapools en de enige leverancier op Bonaire en zelfs in het hele Caribische gebied. Uiteraard leveren wij ook chloor- en zoutsystemen als u daarvoor kiest.


Een Magnapool is dus interessant voor iedereen!

BSC Pool&Spa