Terug naar HOME / NL                  This page in English

Een prachtige pool,
een bubbelende jacuzzi,
zacht en helder water dat je afkoelt
en ontspant.

FEELING GOOD

BSC Pool&Spa bouwt de meest mooie zwembaden en jacuzzi’s, precies zoals u dat wilt. Groot, klein, vierkant, rond. Helder blauw, stijlvol grijs of pimpelpaars als u dat mooi vindt. Met een prachtig deck eromheen, een buitendouche, een palapa misschien...? 

Wij zorgen voor kwalitatief hoogstaand zwemwater. Helder, veilig en ontspannend. Feeling good is ons motto; de ultieme luxe in uw eigen achtertuin. Bent u geen zwemmer? Ga dan voor een heerlijke jacuzzi of plunch pool met sprankelend water, of een splash pad voor de kids.

BSC is de enige leverancier op Bonaire (en distributeur voor het Caribisch gebied) van de zogeheten Magnapool; een geavanceerd waterkwaliteitsysteem met magnesium in plaats van chloor of zout, zowel voor zwembaden als jacuzzi´s. De voordelen voor uw gezondheid en welzijn zijn legio. 

Vraagt u rustig rond op het eiland: wij hebben er inmiddels zoveel aangelegd dat vrijwel iedereen er al wel eens in gezwommen heeft. En neemt u vooral ook zelf een proefduik! Wij geven u graag de adressen.

Heeft u al een zwembad met chloor als waterkwaliteitsysteem? Wij kunnen dit voor u ombouwen naar een Magnapool. Binnen een halve dag geniet u van het zachte water en ervaart u direct de helende werking van het magnesium.

BSC bewijst zijn hoogstaande bouwtechniek al ruim 30 jaar op Bonaire. Wij kennen het eiland als onze broekzak, van de bodem waarin het zwembad komt te liggen tot het klimaat dat invloed heeft op het zwemwater. Bij BSC kiest u dus voor kwaliteit en zekerheid. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten en feel good.
 

BSC Pool&Spa Feeling Good