Terug naar HOME / NL                         This page in English

                                                      Beton                          Frefab

Beton

BSC Pool&Spa bouwt elk zwembad dat u wilt. Elke maat, elke vorm, elke diepte en elke kleur. Wat u in uw hoofd heeft, maken wij waar. Samen met uw persoonlijke pooladviseur maakt u een mooi plan dat helemaal voldoet aan uw wensen.

Een zwembad koop je niet zomaar even. Daar denk je goed over na. Onze relatie met u begint de allereerste keer dat u de winkel binnenstapt of ons uitnodigt bij u thuis. U vertelt ons wat u wilt en wat financieel haalbaar is, wij laten u zien wat mogelijk is.

BSC Pool&Spa

Behalve het ontwerp is ook de keuze voor het waterkwaliteitsysteem belangrijk. Kiest u voor onze populaire natuurlijke Magnapool met al zijn voordelen voor gezondheid en welzijn? Of gaat u voor het traditionele chloorbad? Of wilt u liever een zoutwaterbad?

Wanneer het bad klaar is kunnen wij het wekelijkse onderhoud verzorgen. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten.

BSC Pool&Spa is de enige zwembadbouwer op Bonaire die met AquaBRIGHT werkt als pool finish. Dit systeem heeft veel voordelen ten opzichte van de oude pool coating voor zowel nieuwe zwembaden als voor renovaties.

BSC Pool&Spa

 Bekijk meer foto’s van onze projecten.

Lees hoe wij samen stap voor stap tot een mooi poolplan komen.

 

Voor een mooi afgewerkt standaard betonnen bad van 4x6 meter moet u denken aan een bedrag van 15.000-25.000 dollar. Wij kunnen dit bouwen in 4-6 weken. Voor een prefab bad geldt een kortere bouwtijd maar wel een levertijd.

Lees verder onder de foto.

El Pueblo Bonaire.

El Pueblo Bonaire.


Prefab

Het overgrote deel van de baden die wij maken, wordt ter plaatse gestort in beton. Heeft u echter een prefab bad (van fiberglas) liggen, dan kunnen wij deze ook onderhouden. We kunnen elk gewenst waterkwaliteitsysteem installeren zijn bovendien gespecialiseerd in het renoveren van dit soort baden.

BSC Pool&Spa is de enige zwembadbouwer op Bonaire die met AquaBRIGHT werkt als pool finish. Dit systeem heeft veel voordelen ten opzichte van de oude pool coating. Het materiaal is bij uitstek geschikt om uw prefab pool weer als nieuw te maken. Het hecht namelijk net zo goed op fiberglas als op beton. Scheuren en oneffenheden worden er snel en effectief mee weggewerkt en voor een totale make-over kunt u een van onze vele kleuren AquaBRIGHT kiezen.

Wij hebben ruimschoots ervaring met het renoveren van baden van onder andere San Juan (modellen), Alaglas (modellen: klein, medium, groot) en Barrier Reef (modellen). Mocht u meer informatie willen over prefab baden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

BSC Pool&Spa