Terug naar HOME / NL                         This page in English

Wanneer u door een handicap moeite heeft met in en uit een gangbaar zwembad te komen kunnen wij uw pool zo bouwen dat u er optimaal gebruik van kunt maken. Dit doen wij uiteraard op uw aanwijzingen maar daarnaast kunnen wij advies inwinnen bij gespecialiseerde bedrijven en organisaties waar ook ter wereld.

Op Bonaire werken wij hierin samen met Bonaire Mobility Services. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hulpmiddelen en aanpassingen voor mensen met een handicap. Dat kunnen reguliere aanpassingen of voorzieningen zijn, maar ook op maat gemaakt. Dit gebeurt natuurlijk in nauw overleg met u zodat de voorziening helemaal perfect is.

Een voorbeeld van een organisatie die zich op Bonaire bezighoudt met gehandicaptenbeleid is MiVaBo. Ook bij hen kunt u informatie inwinnen.

Bij aanpassingen kunt u denken aan een trap met minder hoge treden of een extra leuning zodat u aan twee kanten steun heeft. Maar ook een zwembadlift, die u vanuit uw rolstoel zo het water in laat zakken. Wij hebben ervaring hiermee en willen graag samen met u onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren onder andere leuningen van S.R. Smith, neem een kijkje op hun website voor de mogelijkheden.

BSC Pool&Spa is de enige zwembadbouwer op Bonaire die met AquaBRIGHT werkt als pool finish. Dit systeem heeft veel voordelen ten opzichte van de oude pool coating. Een van die voordelen is dat er een antislipversie  is. Een hellingbaan of een trap wordt zo veel veiliger. Bovendien kan het materiaal op verschillende ondergronden worden aangebracht. Bijvoorbeeld op leuningen. Zo maakt u van uw eigen pakketje aanpassingen één veilig geheel.