Terug naar HOME / NL                   This page in English

Met ons nieuwe AquaBRIGHT systeem als pool finish heeft u geen tegels meer nodig in het zwembad of op de rand. Maar het kán wel want het blijft prachtig..

U kiest voor uw zwembad gewoonlijk 3 soorten tegels of natuursteen: de waterlijntegels (het bovenste deel van de wanden), de copingstones (op de rand van het zwembad) en de tegels voor het pooldeck (waarop u dus loopt).
 

  • Waterlijntegels: u heeft de keuze uit gebakken tegels of glastegels in diverse kleuren; uni of gemêleerd, in diverse maten.
  • Copingstones: hierbij kunt u kiezen uit gebakken tegels of natuursteen. Deze rand heeft twee functies: afronding van de badrand en het voorkomen dat vuil en stoffig regenwater van het deck uw pool in loopt. Wij hebben diverse vormen, maten en kleuren.
  • Pooldeck: u kunt kiezen uit gebakken tegels of natuursteen. Dit laatste heeft als voordeel dat het de warmte niet absorbeert. Op hete tegels loopt het niet fijn met blote voeten.

Onze vaste leverancier is TilexpressionsKlik hier voor de productcatalogus.  Natuurlijk kunnen wij alles bestellen wat u wilt, Waar dan ook. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Stonehardscapes voor natuursteen en bij Artistic Paver voor betontegels.

Kom langs in onze winkel of bel ons voor informatie. Zie onze contactgegevens

BSC Pool&Spa