Magnesiumolie

Zechstein

Wij verkopen als enige op Bonaire de magnesiumolie van Zechstein Minerals BV. De magnesium die hierin zit is afkomstig uit de bekende Zechsteinmijn in Groningen die wij ook gebruiken in onze Magnapools.

Ervaar de heilzame werking van magnesium met deze magnesiumolie:

  • Ontspant de spieren
  • Ontgift het lichaam
  • Vermindert stress
  • Vermindert pijn
  • Heelt en verzacht de huid

Niet voor niets wordt magnesium al duizenden jaren gebruikt in spa’s en massagetherapieën.

U kunt dagelijks een groter deel van bijvoorbeeld de benen of de rug hiermee insmeren. Maar u kunt er ook voor kiezen alleen een pijnlijke spier te behandelen. Voor bijvoorbeeld een verkrampte nekspier is een of twee druppels al voldoende. Een fles van 250 ml. kost 20 dollar. U kunt hier lang mee doen.


Een ervaringsdeskundige

Mijn magnapool van BSC Pool&Spa levert mij structureel veel baat op voor mijn hele lichaam.
— Ella van Oostrom

"Ik ben anderhalf jaar geleden dankzij BSC in aanraking gekomen met de magnesiumolie. De eerste keren dat ik een paar druppels uitsmeerde over verkrampte spieren in mijn nek wist ik niet wat ik meemaakte. De spanning trok eruit en de pijn zakte. Het maakte voor mij het verschil tussen een slapeloze nacht en gewoon kunnen slapen. En uitgerust beginnen aan de nieuwe dag. Omdat ik chronische pijn heb, en alles toch al moeizaam gaat, is dit van grote invloed op mijn kwaliteit van leven.

Omdat ik er zo blij mee was, heb ik mijn chloorbad laten ombouwen tot een Magnapool. Dit levert mij structureel veel baat op voor mijn hele lichaam. Tegen zenuwpijn doet het volgens mij niets, maar wel tegen de pijnen in spieren, pezen en andere weefsels die daaromheen ontstaan. Het verlicht dus. Maar ondanks mijn Magnapool gebruik ik nog steeds de magnesiumolie; op de dagen dat ik niet zwem is het een snelle uitkomst voor een acute spierkramp."